Ompelupalvelu – verhojen ompelu ja mittatilausvaatteet ompelija artesaanilta

Ompelupalvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda itsellesi mittatilaustyönä toteutetut häikäisevät asut niin juhlapäiviin kuin myös arjen tarpeisiin! Mittatilausvaatteiden lisäksi valmistan ompelija artesaanin ammattitaitoisella otteella verhot sekä muut kodin tekstiilit. Myös erikoistyöt, kuten sarjatyöt yrityksille, onnistuvat. Ompelupalvelu onkin erittäin ekologinen ja trendikäs valinta, sillä uuden ostamisen sijasta voit muokata olemassa olevat vaatteesi hetkessä istuvaksi ja oman tyylisi mukaiseksi! 

Ekologisuus ja kotimaisuus edellä

Ompelimon tausta-ajatuksena toimii kunnioitus kotimaisia käsitöitä ja kestävää kehitystä kohtaan – ompelun ekologisuuden lisäksi panostamme luonnon omiin materiaaleihin, kuten pellavaan, sekä tuemme suomalaisia suunnittelijoita ottamalla myyntiin heidän suunnittelemiaan kankaita. Lisäksi liikkeeseen on tulossa tulevaisuudessa myös omaa mallistoa. 

Kodin tekstiilit – verhojen ompelu ja sisustustyynyt 

Ompelen tarvittaessa myös kodin tekstiilit, aina verhoista sisustustyynyihin sekä muihin toiveidesi mukaisiin tekstiileihin saakka. Tarvitsen tietooni ainoastaan mitat ja toiveesi kankaiden ja värien suhteen, jonka jälkeen voin valmistaa sinulle kestävät ja juuri kotisi sisustukseen sopivat tekstiilit.

Hääpuku mittatilauksena

Valmistan myös hääpukuja mittatilauksesta. Näin ollen saat juuri sinun vartalollesi sopivan hääpuvun, jossa leikkaus ja koristeet ovat tyylisi mukaiset. Uniikki ja täydellisesti istuvalla leikkauksella viimeistelty hääpuku onkin koko juhlapäivän keskipiste, johon kannattaa panostaa. Ja kun puku tehdään alusta alkaen sinun ehdoillasi, ammattitaitoisen ompelija artesaanin käsissä, syntyy siitä täydellinen unelmiesi hääpuku. 

Kun etsit ompelupalvelua Espoon alueelta, ota yhteyttä!